U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De diensten van Montec BV, de allround installateur in Groningen

Voor diensten van topkwaliteit bent u bij Montec BV in Groningen aan het juiste adres. Als vakbekwaam en erkend installateur zorgen wij ervoor dat uw elektra-, verwarmings-, gas- en waterinstallaties geheel conform de laatste eisen worden aangelegd. Ook voor het onderhoud van deze installaties kunnen wij van u dienst zijn. Zo kunt u lang en goed gebruikmaken van deze afzonderlijke installaties.

 

Met het oog op de toekomst houden wij ons uiteraard ook bezig met duurzame installatietechnieken, zoals het installeren van zonnepanelen en waterpompen

 

HRE-ketels, Verwarming, Vloerverwarming, Warmtepompen, Sanitair-technische installaties, Mechanische ventilatie, Ventilatiekanalen reinigen, Camera inspectie, Renovatieprojecten, Ketelvervanging, Ketelhuizen, Zonnepanelen, Elektra

Verwarmingsinstallaties

 

Voor zowel het uitbreiden, het vervangen als nieuw te plaatsen installaties kunt u bij ons terecht. Door de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot buissystemen, radiatoren en CV-ketels nauwlettend in de gaten te houden, bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw situatie. Deze markt is onderhevig aan constante verbetering en veranderingen; wij zorgen ervoor dat wij u altijd het recentste product kunnen bieden

Waterinstallaties

 

Ook voor uw waterinstallaties bent u bij Montec BV aan het juiste adres. Met oog voor uw situatie en uw locatie leggen wij alles conform de huidige eisen aan. Er komt meer bij kijken dan men denkt, maar als ervaren installateur uit Groningen kunnen wij dit perfect voor u uitvoeren.

Zonnepanelen

 

Zonnepanelen worden ook wel zonnecellen of PV-cellen (photovoltaic cells) genoemd. Het zijn de blauwe of zwarte panelen die energie uit zonlicht omzetten in elektrische energie. Zonnepanelen zijn er in allerlei schaalgroottes en toepassingen. Voor zonnepanelen bent u bij ons op het juiste adres.

Gasinstallaties

 

Gas is een ontvlambaar product en dat brengt heel wat veiligheidseisen met zich mee. Dit vraagt ook om veel aandacht bij de aanleg van de installatie. Als vakkundig installateur in Groningen leggen wij zowel koperen als kunststof leidingsystemen aan. Zo bent u verzekerd van een goede en veilige werking van uw gasinstallatie zonder problemen of mankementen.

Ventilatiekanalen reinigen

 

Door een ventilatiekanaal worden grote hoeveelheden lucht afgevoerd.
Vanuit de afgevoerde binnenlucht kunnen stofdeeltjes zich vastzetten in de kanalen.
Is het systeem eenmaal vervuild, dan kunt u last krijgen van vocht, stof en schimmel in huis wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken.
Wilt u er zeker van zijn dat in uw huis de geventileerde lucht schoon en gezond is, laat dan uw ventilatiesysteem reinigen door onze deskundige monteurs
Bij ons kunt u terecht voor periodiek onderhoud en ventilatiekanalen reinigen.

Elektra-installaties

 

Voor al uw werkzaamheden op het gebied van elektra bent u bij Montec Elektro BV aan het juiste adres. Of het nou gaat om het uitbreiden van een meterkast of het aanleggen van een complete installatie, wij zorgen als installateur uit Groningen ervoor dat alles naar behoren werkt en wordt geplaatst.
Zowel voor de particulier als voor het bedrijfsleven bieden wij oplossingen op maat.