U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Over ons installatiebedrijf in Groningen

Installatiebedrijf Montec BV is opgericht op 1 januari 2000.
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een onderneming met 25 medewerkers. Kenmerkend voor ons bedrijf is het enthousiasme waarmee de medewerkers hun werkzaamheden op deskundige wijze verrichten. De prettige werksfeer heeft zijn uitstraling op de motivatie van de medewerkers en daardoor op de opdrachtgevers.

 

Met het oog op de toekomst houden wij ons uiteraard ook bezig met de duurzame installatietechnieken, zoals het installeren van zonnepanelen en waterpompen.

 

U kunt bij ons terecht voor goed en eerlijk advies. Opdrachtgevers van ons installatiebedrijf zijn zowel particulieren als bedrijven. Doordat wij ons positioneren als een installatiebedrijf dat een totaalconcept aan diensten biedt, kunt u vrijwel voor alle installaties bij ons terecht. Deze voeren wij door het hele land uit, maar met name in de regio van Groningen. Veel vaste klanten weten ons altijd weer te vinden en nieuwe klanten zijn altijd blij verrast over onze allround werkwijze.

 

Doordat wij veel producten op eigen voorraad hebben, is de werktijd aanzienlijk korter dan bij veel van onze concurrenten. Geen moeilijke en lange levertijden, maar directe en doelgerichte actie.

U hoeft natuurlijk niet te kiezen voor de merken die wij voeren. Laat ons dit tijdig weten en wij zorgen voor een passend alternatief. Als klant bent u dus verzekerd van een dienstverlening van ons installatiebedrijf in Groningen die van A tot Z erop is gericht u kwaliteit te leveren.  

 

Ons team is vriendelijk en professioneel. Onze materialen zijn helemaal up-to-date en wij houden alle ontwikkelingen met betrekking tot ons vakgebied nauwlettend in de gaten.

Laat u vrijblijvend informeren over wat wij als installatiebedrijf uit Groningen voor u kunnen betekenen en neem vandaag nog contact met ons op. Montec BV helpt u graag verder.